Престанете да ги лажете и манипулирате сиромашните граѓани со безвредното намалување на цените!

ДЕМОКРАТИ ги повикуваат неспособниот и ненароден премиер Ковачевски и министерот за економија, Бектеши, да престанат да ги лажат и манипулираат сиромашните граѓани со безвредното намалување на цените, кое, според нив, ќе им го подобри животниот стандард и животот!

Засрамете се што ги лажете и манипулирате сиромашните граѓани!


Претходно Никој не ви е виновен, господа јавни обвинители, што граѓаните не ви веруваат!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ