Лагите и манипулациите на ненародниот премиер Ковачевски со граѓаните немаат крај!

Ненародниот премиер Ковачевски немилосрдно ги лаже и манипулира граѓаните дека здравството било функционално!

За жал, секој ден по болниците умираат деца, возрасни и стари луѓе, благодарение на триесет и двегодишното владеење на неспособни луѓе како тебе, кои не се способни да го подобрат здравството, а знаат да ги лажат и манипулираат граѓаните дека имаме функционално здравство!

Трагедија е што како премиер се служиш со невидени лаги и манипулации, а уште поголема трагедија е што добро знаеш дека здравството е во тотален колапс и за жал, здравствените установи ни се претворени во мртовечници!

Благодарение на триесет и двегодишното лажење и манипулирање со граѓаните од политикантите како тебе, здравството е во тотален колапс и секој ден поради уништеното здравство, пациенти, наместо да бидат лекувани по здравствените установи, умираат!

ДЕМОКРАТИ бараат ИТНО да си поднесеш неотповиклива оставка!

Претходно Престанете да ги лажете и манипулирате сиромашните граѓани со безвредното намалување на цените!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ