Правда за Јана!

Целосна поддршка од ДЕМОКРАТИ за семејството Христовски!

Правдата мора да излезе на виделина!

ДОСТА умираат невини деца по болниците, кои, за жал, властите во последните 32 години ги претворија во мртовечници!

Длабоко сочувство до семејството Христовски!

Претходно Лагите и манипулациите на ненародниот премиер Ковачевски со граѓаните немаат крај!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ