Сѐ додека се на власт политичките манипуланти СДС-ДПНЕ-ДУИ економијата ќе се уништува!

Сѐ додека се на власт политичките манипуланти и криминалци од редовите на криминалните партии СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните полтронски приврзоци, сѐ дотогаш бизнисите ќе пропаѓаат и економијата ќе се уништува!


Претходно Сѐ додека се на власт СДС-ДПНЕ-ДУИ бизнисите ќе пропаѓаат и економијата ќе се уништува!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ