Триесет и две години криминалните партии СДС-ДПНЕ-ДУИ и урбаната мафија гo уништуваат Охридското Езеро!

Наместо Охрид и Струга да беа светски туристички дестинации, 32 години политичките злосторнички криминални банди и урбаната мафија систематски ги уништуваат македонските бисери!

ДЕМОКРАТИ: ИТНО мораме да го спречиме ова уништување на Охридското Езеро и македонските бисери Охрид и Струга!


Претходно Сѐ додека се на власт политичките манипуланти СДС-ДПНЕ-ДУИ економијата ќе се уништува!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ