Говорот на претседателот Јорго Огненовски од протестот пред Уставниот суд, против астрономското покачување на платите на функционерите!

Претходно ДЕМОКРАТИ им го честитаат на Ромите 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите и им посакуваат многу здравје, среќа, бериќет и успех во животот!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ