Гостување на претседателот Јорго Огненовски денес во емисијата ,,Стадион”!

Најава за Стадион: Љупчо Ристовски, Јорго Огненовски и Јанко Бачев гости во Стадион
Сабота од 10 до 12 часот.
Слушајте, гледајте, прашувајте и коментирајте.
Стадион – заедно слушаме вистина

Претходно Протест пред Уставен суд против зголемувањето на функционерските плати!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ