Овие функционери не ги заслужуваат ни платите што ги земаа досега, а не тие да им се зголемат АСТРОНОМСКИ!

ДЕМОКРАТИ бараат ИТНО Уставниот суд да ја повлече срамната одлука која им овозможи на сите функционери платите да им се зголемат во просек за НЕВЕРОЈАТНИ АСТРОНОМСКИ 78 %!


Претходно Гостување на претседателот Јорго Огненовски денес во емисијата ,,Стадион”!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ