Што е Клиниката за онкологија во Скопје?

Болница каде што се лекуваат пациенти заболени од канцерогени болести или мртовечница?

Благодарение на триесет и двегодишното владеење на криминалните партии СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните злосторнички криминални банди, здравството е уништено и болниците се претворени во мртовечници!


Претходно ПРОТЕСТ ПРОТИВ ОДЛУКАТА НА УСТАВНИОТ СУД ЗА АСТРОНОМСКОТО ПОКАЧУВАЊЕ НА ПЛАТИТЕ НА ФУНКЦИОНЕРИТЕ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ