ИТНО да се донесе Закон за потекло на имотот во Собрание на Македонија!

За жал, од 1991 година до денес се украдени милијарди евра народни пари и имот од страна на политичките криминалци и нивните криминални соработници бизнисмени.

За да се врати повеќето од украденото богатство на народот, ДЕМОКРАТИ предлагаат:
1. ИТНО да се донесе закон за потекло на имотот и негова конфискација ако е стекнат на криминален начин!
2. Кривично да бидат прогонувани сите кои го стекнале имотот на криминален начин од 1991 година!
2. Да се донесе закон за политичарите и функционерите ако не го пријават својот имот реално, да им се конфискува и кривично да бидат прогонувани!

Претходно Продолжува грабежот на народниот буџет од страна на партиската јавна администрација!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ