Ужасот продолжува во болниците!

Вака беше некогаш, уште полошо е сега. Емисијата ја најдов случајно снимена е пред околу 7 години. Родилки умираа, сега и бебиња. Проблемите наместо да се решаваат се наталожувaVladimir Tevcev, Hristena Antovska Jovancheva исто е, не сега е и полошо.Освести се, народе, пред да биде доцна!

Народе, бори се заедно со ДЕМОКРАТИ за подобро здравство и за спас на своите животи!

Претходно Конфискација на дивоградбите или невиден грабеж на граѓаните?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ