Христос Воскресе! Навистина воскресе!

ДЕМОКРАТИ им го честитаат големиот христијански празник Велигден на сите православни верници и им посакуваат многу здравје, среќа, љубов, берикет и успех во животот!

Претходно Ненародната и неспособна Влада продолжува да нѐ задолжува како граѓани со нови кредити!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ