ДЕМОКРАТИ им го честитаат Рамазан бајрам на граѓаните од муслиманска вероисповед!

ДЕМОКРАТИ им го честитаат Рамазан бајрам на граѓаните од муслиманска вероисповед и им посакуваат многу здравје, среќа, љубов, бериќет и успех во животот!

Претходно Честитки до сите писатели и поети кои создаваат вредни дела!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ