Уништена животната средина како последица на триесет и две годишното дивеење на криминалните власти!

Има ли уште луѓе во Македонија што ги поддржуваат и ќе гласаат за овие злосторници?


Претходно ПРОТЕСТ ПРОТИВ АСТРОНОМСКОТО ПОКАЧУВАЊЕ НА ПЛАТИТЕ НА ФУНКЦИОНЕРИТЕ ВО БИТОЛА!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ