Честитки до сите писатели и поети кои создаваат вредни дела!

По повод светскиот ден на книгата и авторското право, ДЕМОКРАТИ изразуваат честитка до љубителите и творците на убавиот пишан збор, со желби нивното творештво да е поголемо и поуспешно.

Честитки до сите писатели и поети кои создаваат вредни дела!

Претходно Што е ненародниот премиер, манипулатор или лажго на столетието?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ