Амбасадорката на САД со писмо до Владата и судските органи изразува разочараност и загриженост!

Сѐ додека во Македонија владеат криминалните партии СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните полтронски приврзоци, сѐ дотогаш судството во Македонија ќе биде инфицирано со криминал!

За жал, на најголемите политички и стопански криминалци делата ќе им застаруваат или ќе добиваат симболични казни од судиите, како што се докажа во пракса досега, а обичниот граѓанин за 150 украдени ќебапи, по брза постапка ќе биде осуден на 3 години тешка робија!


Претходно Јавно манипулаторот Мицкоски со недели ја напаѓа Владата по медиумите за изградбата на коридорите 8 и 10!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ