Има пари за астрономско покачување на платите на функционерите, а нема пари за лекови за болните од рак!

За жал, здравството е уништено и болниците се претворени во мртовечници, благодарение на 32-годишното владеење на криминалните партии СДС-ДПНЕ-ДУИ, нивните полтронски приврзоци и нивните злосторнички криминални банди!


Претходно Амбасадорката на САД со писмо до Владата и судските органи изразува разочараност и загриженост!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ