Синдикатите ги подготвуваат паролите за протест – во понеделник излегуваат на улица!

Дали раководството на синдикатите ги штити работниците или работи за свои лични интереси за челните луѓе да останат што подолго на функции за да ги уживаат финансиските и материјалните бенефиции?


Претходно Најостро ја осудуваме срамната изјава на косовската претседателка Вјоса Османи и безобразното националистичко однесување на градоначалникот на Тетово, Биљал Османи

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ