Судски совет ли е ова или лудница?

Еее, народе на Македонија, зар вакви судии ќе се борат за правда и владеење на правото?


Претходно Има пари за астрономско покачување на платите на функционерите, а нема пари за лекови за болните од рак!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ