Јавно манипулаторот Мицкоски со недели ја напаѓа Владата по медиумите за изградбата на коридорите 8 и 10!

Погледнете го видеото и ќе видите, почитувани граѓани, према изјавата на Груби, како Мицкоски се договара со властите, и покрај тоа што со недели по медиумите ги плука и изигрува спасител на Македонија!

Зар ќе дозволиме, народе, овие манипулатори од редовите на СДС-ДПНЕ-ДУИ да нѐ лажат и манипулираат и во иднина и да ни ги уништуваат животите?

Зар ќе дозволиме, народе, овие манипулатори да ја водат Македонија понатаму во пропаст?


Претходно ДЕМОКРАТИ им го честитаат Рамазан бајрам на граѓаните од муслиманска вероисповед!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ