Политичката партија Демократи и нејзините членови со жалење ја примија веста за трагедијата во која убиени се 8 деца и член на обезбедувањето во основното училиште ,,Владислав Рибникар” во Белград!Изразуваме сочуство на семејствата на трагично настраданите и им посакуваме брзо оздравување на повредените!

Ова претставува невидена трагедија во поновата историја.

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ