Има пари за астрономско покачување на платите на функционерите, а нема пари за лекови!

Има пари за астрономско покачување на платите на функционерите, а нема пари за лекови за болните од цистична фиброза и други болести

ИТНО Владата да набави лекови за сите болни од цистична фиброза и други болести!

Ако Владата ИТНО не го направи тоа, во иднина кривично ќе одговара за страдањата на болните и изгубените човечки животи!


Претходно Изразуваме сочуство на семејствата на трагично настраданите и им посакуваме брзо оздравување на повредените!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ