ДЕМОКРАТИ однесоа свежо цвеќе во спомен куќата на Гоце Делчев!

По повод прераната смрт на Македонскиот великан и револуционер Гоце Делчев, денес, ДЕМОКРАТИ однесоа свежо цвеќе во спомен куќата на Гоце Делчев во Битола и одадоа почит, како што доликува за големите Македонци!

Вечна му слава!

Претходно Има пари за астрономско покачување на платите на функционерите, а нема пари за лекови!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ