Нема пари за здравството и здравствените работници, а има пари за астрономско покачување на платите на функционерите!

ПОЛИТИЧКИ ЗЛОСТОРНИЦИ, 32 години го уништувате здравството и ги претворивте болниците во мртовечници, а пациентите патат и умираат непотребно во јавните здравствени установи мртовечници!

Благодарение на политичките злосторнички криминални банди од редовите на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ, кои систематски го уништија здравството, илјадници луѓе патат и умираат по болниците мртовечници секоја година!

Ќе си одговарате кривично сите кои учествувавте во уништувањето на здравството и стотици илјади животи во последните 32 години!


Претходно ДЕМОКРАТИ однесоа свежо цвеќе во спомен куќата на Гоце Делчев!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ