Триесет и две години Македонија е поробена земја од политички злосторнички криминални банди!

ДЕМОКРАТИ го повикуваат НАРОДОТ да ни се придружи во борба за слобода, правда, демократија, да си ја спасиме Македонија и да изградиме функционална држава за доброто на нашите деца, внуци и сограѓани!


Претходно Нема пари за здравството и здравствените работници, а има пари за астрономско покачување на платите на функционерите!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ