ДЕМОКРАТИ им го честитаат 7 Мај – Денот на македонската полиција на сите припадници на МВР!

Претходно Уште еден успешен ПРОТЕСТ против одлуката на Уставен суд за АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите во Прилеп!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ