Како автопат од 2 км од 14 стана 28 милиони евра?


Проследете го видеото почитувани граѓани и ќе водите како властите расипнички ни ги трошат или крадат нашите пари!

Претходно ДЕМОКРАТИ им го честитаат 7 Мај – Денот на македонската полиција на сите припадници на МВР!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ