Уште еден успешен ПРОТЕСТ против одлуката на Уставен суд за АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите во Прилеп!

Претходно Проследете го говорот на претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски од протестот во Битола,против АСТРОНОМСКОТО зголемување на платите

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ