Денес е трагичен ден за Македонија и македонската полиција!

Пред 8 години во терористички напад од страна на терористите од Косово во кумановско „Диво Насеље“ животот го загубија припадниците на македонската полиција – Љубиша Аранѓеловиќ, Бобан Ивановиќ, Горан Илијевски, Жарко Кузмановски, Исамедин Османи, Сашо Самојловски, Ненад Серафимовски и Горан Стојменовиќ.

Сочуство до семејствата на загинатите македонски херои!

Нека им е вечна слава

Претходно Честит да ни е Ден на победата над фашизмот!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ