ДУИ, злото, кое сака вечно да остане на власт со 5% Праг!

ДЕМОКРАТИ предлагаат ИТНА измена на криминалниот Изборен законик:
1. Една изборна единица
2. Отворени листи
3. Без праг
4. Подеднаква медиумска застапеност на сите учесници на изборите
5. Подеднаква распределба на финансиските средства за сите учесници на изборите
6. Поставување на видео камери на 3480 избирачки места (камерите ќе ги снимаат само гласачките кутии и гласачките ливчиња кога избирачката комисија ќе ги брои по завршување на изборите!

Претходно Уште еден успешен ПРОТЕСТ против одлуката на Уставен суд за АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите во Прилеп!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ