Честит да ни е Ден на победата над фашизмот!

На денешен ден 9 мај, нацистичка Германија потпиша безусловна капитулација.

За жал во Втората светска војна животот го изгубија 50 милиони луѓе и беше причинета огромна материјална штета.

Нека овај ден не’ потсеќа на злото викано ,,фашизам” и никога повеќе да не се повтори!

На светот му е потребен мир и љубов, а не војни и смрт!

Смрт на фашизмот, слобода на народот!

Претходно ДУИ, злото, кое сака вечно да остане на власт со 5% Праг!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ