Почна арбитражата за неизградениот Клинички – Италијанците бараат 18 милиони евра!

Благодарение на политичките манипуланти од редовите на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ, здравството е уништено и граѓаните ќе плаќаат милиони евра во пенали за неизградениот Клинички центар!


Претходно Денес е трагичен ден за Македонија и македонската полиција!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ