Говорот на господин Илија Блажевски од протестот во Битола против одлуката на Уставниот суд за астрономското покачување на платите на функционерите!

Претходно Продолжува уништувањето на јавното здравство, благодарение на триесет и две годишното владеење на политички злосторнички криминални банди од редовите на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ