Метрополата се распаѓа, благодарение на триесет и две годишното владеење на криминалци и неспособни градоначалници!

Метрополата се распаѓа, благодарение на триесет и две годишното владеење на криминалци и неспособни градоначалници и советници од редовите на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните полтронски приврзоци!


Претходно Го прашуваме јавно Министетот за правда Кренар Лога дали е министер за правда на Македонија или Косово?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ