Продолжува уништувањето на јавното здравство, благодарение на триесет и две годишното владеење на политички злосторнички криминални банди од редовите на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ!

ДЕМОКРАТИ предлагаат ИТНО зголемување на платите на медицинскиот персонал за 100%, креирање подобри услови за работа, вработување на доктори и медицински сестри, со што би се спречило одливот на медицинскиот персонал во приватните здравствени установи или заминување во странство!


Претходно Почна арбитражата за неизградениот Клинички – Италијанците бараат 18 милиони евра!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ