Протестот во Прилеп, против одлуката на Уставниот суд за астрономското покачување на платите на функционерите!-Јорго Огненовски!

Претходно Метрополата се распаѓа, благодарение на триесет и две годишното владеење на криминалци и неспособни градоначалници!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ