Уште една невидена манипулација од страна на градоначалникот Орце Ѓорѓиевски!

Имено во населба Драчево се гради нов затворен пазар од страна на А.Д. Скопски Пазар.

Градоначалникот го преставува овој проект како негов, што претставува невиден срам и манипулација.

Место да се фали со туѓи проекти, нека се зафати со довршување на улицата ,,Живко Фирфов” која една година стои со еден асфалтен слој и безброј улици кои се направени, па потоа раскопани.

Го повикуваме градоначалникот да престане со ваквите манипулации и во иднина да не претставува туѓи проекти како свои, бидејќи тоа е крајно дрско и безобразно

Претходно Медицинските сестри незадоволни од зголемената плата за 2000 денари!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ