Проследете го говорот на господин Ѓорѓи Вељановски против одлуката на Уставниот суд за астрономското покачување на платите на функционерите-Кавадарци!

Претходно Протестот во Кавадарци, против срамната одлука на Уставниот суд-говорот на господин Никола Божиновски

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ