Протестот во Кавадарци, против срамната одлука на Уставниот суд-говорот на господин Никола Божиновски

Протестот во Кавадарци, против срамната одлука на Уставниот суд за астрономското покачување на платите на функционерите!

Претходно Да се разбудиме Охриѓани, пред да биде многу касно!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ