Една пословица вели: УНИШТИШТИ ГО ОБРАЗОВАНИЕТО, ЗА ДА ЈА УНИШТИШ ДРЖАВАТА!

ДЕМОКРАТИ им даваат целосна поддршка на просветните работници и ги осудуваат властите кои триесет и две години го уништуваат образованието, иднината на децата и македонската држава!

ДЕМОКРАТИ предлагаат минимална плата на учителите и професорите да биде 60.000 денари и се против спојување на предметите!


Претходно ДЕМОКРАТИ го посетија Манастирот Света Петка село Чаниште, Мариово, каде се организираше хуманитарна средба!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ