Дали Судскиот совет работи по Законот или е дувло на криминал и корупција?


Претходно Наше обврска како граѓани на Македонија е: Да се бориме против политичките злосторнички криминални банди!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ