Меѓународен ден за подигнување на свеста за мултиплекс склероза!

Има пари за АСТРОНОМСКО покачување на платите на функционерите (неспособни и ненародни манипуланти, преваранти, криминалци, чест на исклучоци), а нема пари за лекови за болните со мултиплекс склероза и други болести!

ДЕМОКРАТИ бараат ИТНО да се обезбедат лекови за болните со мултиплекс склероза и други болести!


Претходно До кога жителите и корисниците на овие две раскрсници ќе патуваат до дома со часови?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ