Наше обврска како граѓани на Македонија е: Да се бориме против политичките злосторнички криминални банди!

Наше обврска како граѓани на Македонија е:
Да се бориме против политичките злосторнички криминални банди и криминалците функционери, кои ја уништуваат нашата убава Македонија и животите на нашите деца, внуци и сограѓани, независно на која политичка партија, нација, вера и религија припаѓаат!

Да живее Македонија!
Македонија вечна!

Претходно Неспособни и криминални влади и министри во здравство со децении го уништуваат здравството!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ