Неспособни и криминални влади и министри во здравство со децении го уништуваат здравството!

Не смееме да им веруваме повеќе на политичките злосторнички криминални банди од редовите на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните полтронски приврзоци, дека ќе го решат проблемот со здравството и ќе обезбедат лекови за болните!

Како ДЕМОКРАТИ веруваме дека единствен спас од овие УНИШТУВАЧИ е, да ги ТУРНЕМЕ од власт и никога повеќе да не им дозволиме да дојдат на власт, ако сакаме да го спасиме здравството и нашите животи!


Претходно Продолжува манипулацијата со сиромашните граѓани од страна на ненародната власт!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ