Протест во Гевгелија, против срамната одлуката на Уставниот суд за АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите!

Претходно Меѓународен ден за подигнување на свеста за мултиплекс склероза!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ