Триесет и две години политички злосторнички криминални банди го уништуваат Охрид, бисерот на Македонија и светот!

Ние, народе, сме криви што 32 години им дозволивме на политичките злосторнички криминални банди од редовите на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ да ни го уништуваат Охрид, бисерот на Македонија и светот!


Претходно Протест во Гевгелија, против срамната одлуката на Уставниот суд за АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ