Две условни и една ослободителна пресуда за пожарот во модуларната болница!

Изгореа живи четиринаесет пациенти во модуларната болница во Тетово, а одговорнос нема за вистинските кривци што дозволија да се изгради болница без стандарди за заштита од пожар!

ДЕМОКРАТИ се згрозени од Владата која не презеде ништо да се откријат и осудат вистинските кривци што дозволија да се изгради модуларната болница без стандарди за заштита од пожар!

За жал властите и судовите се корумпирани и си ги штитат своите соработници и поддржувачи.

Ова е невидена човечка трагедија, предизвикана од криминални и болни луѓе, кои дозволија да се изгради болница без стандарди од заштита од пожар, во која животите го загубија 14 пациенти во модуларната волница во Тетово!


Претходно Проследете Го Говорот На Господинот Илија Блажевски против срамната одлуката на Уставниот суд за астрономското покачување на платите-Гевгелија

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ