Дел од пензионерите револтирани бараат и тие плус 70 на нивните 8% покачени пензии!

ДЕМОКРАТИ им ја даваат целосната поддршка на сиромашните, обезправените и манипулираните пензионери!

Претходно Добродојдовте во Арачиново, добродојдовте на дивиот исток!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ