Добродојдовте во Арачиново, добродојдовте на дивиот исток!

За жал 160 арачиновци се без струја, 6 дена, благодарение на тројца арачиновци Д.Н., А.Ќ. и Р.С. кои не дозволуваат екипата на ЕВН да го поправи дефектот, објави „Плусинфо“!

ДЕМОКРАТИ ги осудуваат властите за нивната тотална неспособност да ги спречат овие насилници кои се изживуваат врз жителите на Арачиново!

Претходно Продолжува ,,хаосот” во Судскиот совет!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ