Продолжува ,,хаосот” во Судскиот совет!

Народе, зар очекуваме овој Судски совет да избира судии и јавни обвинители за наше добро и доброто на Македонија?


Претходно Две условни и една ослободителна пресуда за пожарот во модуларната болница!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ